Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © Getty Images

Hoofdletsel, gebroken borstbeen, kneuzing van de long en bloeding in de darmen: 86-jarige komt om na mishandeling door dochter en schoonzoon

LeopoldsburgEen koppel uit Leopoldsburg riskeert zware celstraffen voor verregaande oudermishandeling met de dood als gevolg. De man van 42 mishandelde zijn schoonvader van 86 jaar die bij hem inwoonde en duldde hem enkel “omdat hij zijn pensioen afgaf”. De dochter van de bejaarde man had een drankprobleem en wordt verdacht van schuldig verzuim. Het parket eist 8 jaar en 36 maanden cel voor de man en vrouw.

 1. Maak vanaf 1 december kans op mooie prijzen bij handelaars in Beringen
  Beringen

  Maak vanaf 1 december kans op mooie prijzen bij handelaars in Beringen

  Vanaf donderdag 1 december kan je in Beringen traditiegetrouw deelnemen aan de eindejaarsactie van de lokale handelaars. “Dit jaar nemen maar liefst 49 handelszaken deel. Je kan er bij elke aankoop een invullotje ontvangen waarmee je kans maakt op verschillende prijzen. Per handelszaak is er minstens 1 winnaar die een bon voor 50 euro wint. Daarnaast zijn er ook 8 hoofdprijswinnaars die kans maken op een hoofdprijs. Er zijn 4 waardebonnen van 250 euro, 2 van 500 euro en telkens 1 bon voor 1.000 en 2.500 euro te winnen”, aldus schepen voor Lokale Economie en Middenstand Werner Janssen (N-VA).  De trekking van de winnaars gebeurt op donderdag 12 januari 2023 door kinderschepen van ondernemen Amélie Schraepen, onder toeziend oog van een beëdigd persoon.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.