Het zorgkoppel Jordy en Anouk met kleine Loyd
Volledig scherm
Het zorgkoppel Jordy en Anouk met kleine Loyd © Birger Vandael

Gloednieuwe Villavip-woning officieel geopend (en nieuwe burgemeester zag dat het goed was)

LeopoldsburgMaandagavond werd aan de Heidestraat in Leopoldsburg de gloednieuwe VillaVip-woning officieel geopend. In deze woning ontvangen Anouk Poets (30) en Jordy Leijnen (28) samen met hun zoontje Loyd (2) in totaal acht bewoners met een beperking. “We proberen hier samen met de bewoners zoveel mogelijk een normaal leven te leiden met af en toe een barbecue, een zwemsessie, een spelletje met de hond of een bezoek aan de paarden”, vertelt het zorgkoppel. 

 1. INTERVIEW. ‘Topmakelaar’ Anneke Winkelmolen (39): “Dat vastgoedmakelaars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”
  PREMIUM
  Hasselt/Alken

  INTERVIEW. ‘Topmake­laar’ Anneke Winkelmo­len (39): “Dat vastgoedma­ke­laars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”

  ‘Ik zie mijn panden als mijn kindjes’. Met die bijzondere metafoor opende de Hasseltse Anneke Winkelmolen (39) mee het nieuwe programma ‘Topmakelaars’ op Play4, waarin Vlaanderen kennis maakt met de vrolijke vastgoedmakelaar en medezaakvoerder van ERA Nobis. Een stevige job, die ze al zes jaar uitvoert op haar eigen kantoor in Alken, op de baan én als moeder van een tweeling. “Zelfs op mijn achttiende wist ik totaal niet wat ik wilde worden. Intussen heb ik mijn plaats gevonden.”
 1. Naast Jelle Cleymans tekent nu ook Clara present op Buitenbeenpop
  Leopoldsburg

  Naast Jelle Cleymans tekent nu ook Clara present op Buitenbeen­pop

  Na twee digitale edities is het eindelijk weer zover: op vrijdag 26 augustus vindt in hartje Leopoldsburg het openluchtfestival Buitenbeenpop plaats. Dat festival is aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van personen met een beperking. Zo is er onder andere een rolstoelpad van 6.500 meter lang, een snoezelruimte, tolken en audiodescriptie. Peter van het gebeuren is nog steeds Jelle Cleymans, ook zijn zus Clara zal optreden.