Fran samen met haar knuffels.
Volledig scherm
Fran samen met haar knuffels. © Karolien Coenen

Fran (10) opent webshop die je helpt zelf teddyberen te vullen: “Mensen kunnen nu wel een knuffel gebruiken”

De tienjarige Fran uit Leopoldsburg heeft al op jonge leeftijd een hart voor ondernemen. Ze startte het internetwinkeltje ‘TeddyBeer’ op, waarmee ze andere kinderen (en hun ouders) helpt met het vullen van teddyberen. “Het leek me een leuk idee in deze moeilijke tijden om mensen te helpen met een knuffel te maken, omdat ze momenteel geen fysieke knuffel kunnen geven”, legt de vrolijke jongedame uit.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.