Fran samen met haar knuffels.
Volledig scherm
Fran samen met haar knuffels. © Karolien Coenen

Fran (10) opent webshop die je helpt zelf teddyberen te vullen: “Mensen kunnen nu wel een knuffel gebruiken”

De tienjarige Fran uit Leopoldsburg heeft al op jonge leeftijd een hart voor ondernemen. Ze startte het internetwinkeltje ‘TeddyBeer’ op, waarmee ze andere kinderen (en hun ouders) helpt met het vullen van teddyberen. “Het leek me een leuk idee in deze moeilijke tijden om mensen te helpen met een knuffel te maken, omdat ze momenteel geen fysieke knuffel kunnen geven”, legt de vrolijke jongedame uit.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.