In totaal raakten zeven voertuigen bij de zware crash op de Beringesteenweg betrokken.
Volledig scherm
In totaal raakten zeven voertuigen bij de zware crash op de Beringesteenweg betrokken. © Borgerhoff

Burgemeester Marleen Kauffmann is getuige van zware crash met zeven voertuigen in Heppen: “Immense klap maakte meteen einde aan feestelijke Moederdag”

LeopoldsburgZeven voertuigen zijn zondagvoormiddag bij een zware crash in het Limburgse Heppen (Leopoldsburg) betrokken geraakt. De wagens werden naar de kant van de weg gekatapulteerd, en een auto met twee inzittenden kwam op zijn flank terecht. Burgemeester Marleen Kauffmann zelf zag hoe de twee met zware verwondingen gekneld zaten op de oprit van haar familiebedrijf ‘Wijnhuis Masco’. “Ik bleef non-stop met ze praten om hen bij bewustzijn te houden”, getuigt ze.

  1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
    Mijnenergie.be

    Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

    Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.