De inwoners van Zonnelied kregen een rondleiding op de bouwwerf. Tegen eind 2020 moet de zorginstelling een nieuwe campus hebben.
Volledig scherm
De inwoners van Zonnelied kregen een rondleiding op de bouwwerf. Tegen eind 2020 moet de zorginstelling een nieuwe campus hebben. © Mozkito

Zonnelied start met bouw van unieke zorgcampus

Op de site van Zonnelied, in het hartje van Eizeringen, is de bouw gestart van een gloednieuwe zorgcampus. Het nieuwe gebouw, waar mensen met een complexe beperking terecht kunnen, moet aan de stijgende nood van plaatsen voldoen. Vlabzorginvest steunt het bouwproject met een subsidie van 200.000 euro.

0 reacties

 1. Nina Butera en Dean dromen met ‘Horizon’ van betere tijden: “Elke artiest wil zo snel mogelijk dat podium terug op”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Geraardsbergen/Halle

  Nina Butera en Dean dromen met ‘Horizon’ van betere tijden: “Elke artiest wil zo snel mogelijk dat podium terug op”

  Nina Butera (17) en Dean (32) dromen van betere tijden wanneer ze door het Pajottenland tuffen in de videoclip van ‘Horizon’. De zangeres uit Sint-Pieters-Leeuw en de voormalige Idool-winnaar uit Geraadsbergen werken voor het eerst samen. “Voor dit nummer zette ik mijn eigen projecten graag even on hold”, vertelt Dean, die na de geboorte van zijn zoon de draad van zijn carrière oppikt.
 2. Gemeente doet oproep voor denkgroep ‘In Lennik zit je goed’
  Lennik

  Gemeente doet oproep voor denkgroep ‘In Lennik zit je goed’

  Uit een enquête van het gemeentebestuur van Lennik blijkt dat er een grote nood is aan extra picknick- en/of zitbanken langsheen het fiets- en wandelnetwerk. Om alle ideeën écht vorm te geven, doen ze een oproep aan alle inwoners. De nieuwe denkgroep ‘In Lennik zit je goed’ komt op donderdag 20 mei om 19 uur voor het eerst digitaal samen. Er wordt op zoek gegaan naar nieuwe rustplekjes die ze verder kunnen omtoveren tot kleine paradijsplekjes. In denkgroep wordt er eerst en vooral wel gestart met een overzicht van bestaande plekjes uitgerust met picknick – en /of zitbanken.
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den