Martha hield ernstige verwondingen over aan de home-invasion.
Volledig scherm
PREMIUM
Martha hield ernstige verwondingen over aan de home-invasion. © Amber Gys

“Ze dreigden met messen en riepen ‘money money!’ naar ons”: Martha (78) wordt samen met man en dochter slachtoffer van brutale overval in eigen huis

LennikMartha Vanderheyden (78), haar man Victor én haar dochter zijn vrijdagochtend slachtoffer geworden van een gewelddadige overval in hun eigen huis. Twee mannen bedreigden het gezin met messen, knevelden hen en doorzochten urenlang het huis in hun zoektocht naar geld en juwelen. Martha doet nu voor het eerst haar verhaal over hoe ze urenlang bedreigd werd. “We hadden alles, en nu niets meer...”

  1. ZOMERBARTIP: “Met Bar Bascule willen we onze gemeente weer op de kaart zetten”
    PREMIUM
    kapelle-op-den-bos

    ZOMERBAR­TIP: “Met Bar Bascule willen we onze gemeente weer op de kaart zetten”

    Onze zomerbartip van de week, we stellen hem graag aan je voor: Bar Bascule in Kapelle-op-den-Bos. De kade langs het kanaal toveren ze in de zomerperiode om tot een gigantisch terras, mét een stukje strand waar kinderen hun energie kwijt kunnen op speeltuigen. Heb je liever wat Ibiza-vibes? Dan vind je je gading bij de hogere terrastafels onder de stretchtent. En in de heerlijke lounge gebouwd uit palletten, aan de rand van het terras, lijk je wel boven het water te zweven.