Yannick Dehandschutter van Sir Kwinten.
Volledig scherm
Yannick Dehandschutter van Sir Kwinten. © Henk Deleu

Yannick is opnieuw beste sommelier

LENNIKYannick Dehandschutter, sommelier van restaurant Sir Kwinten in Lennik, mag zich voor het derde jaar op rij de beste sommelier van de provincie noemen.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpenheuvel-Zichem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”
  PREMIUM
  Scherpenheuvel-Zichem

  De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpen­heu­vel-Zi­chem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”

  2021 was voor Amy Courtens (25) een onvergetelijk jaar. Na haar deelname aan ‘K2 zoekt K3' op VTM werd ze razend populair in Vlaanderen en Nederland. Ze greep net naast de felbegeerde stek in de meidengroep, maar blijft dromen van een leven in de spotlights. Voor ons maakt Amy even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente Scherpenheuvel-Zichem.
 1. Zo denkt de Dilbeekse bevolking over de komst van opvangcentrum voor minderjarige vluchtelingen: “Dan maar hopen dat er geen problemen van komen...”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Zo denkt de Dilbeekse bevolking over de komst van opvangcen­trum voor minderjari­ge vluchtelin­gen: “Dan maar hopen dat er geen problemen van komen...”

  Midden december communiceerde Fedasil dat ze in het voorjaar van 2022 het opvangcentrum voor minderjarige niet-begeleide asielzoekers langs de Kattebroekstraat in Dilbeek zouden heropenen. Zo’n 51 Afghaanse jongens van 15 tot 18 jaar zouden er een plekje krijgen. Maar niet alle buurtbewoners zijn even tevreden over de heropening, al verzekert burgemeester Willy Segers (N-VA) dat er niets is om zich voorbarig zorgen over te maken. “We staan in héél nauw overleg om alles veilig en vlot te laten verlopen.”