De brand kon door de brandweer beperkt worden tot de keuken, maar er is veel rookschade.
Volledig scherm
De brand kon door de brandweer beperkt worden tot de keuken, maar er is veel rookschade. © Tom Vierendeels

Woning onbewoonbaar na brand, bewoners afgevoerd naar ziekenhuis

LennikEen man en een vrouw zijn zondagavond naar het ziekenhuis overgebracht nadat ze te veel rook hadden ingeademd bij een woningbrand in de Hunselveldweg in Eizeringen. Rond 18.30 uur brak er brand uit. Het huis zelf is onbewoonbaar, voornamelijk door de grote rookschade.

0 reacties

 1. Ronald (39) ijvert voor geluidsschermen langs de E40, maar zijn gevecht is vermoedelijk kansloos: “Bal ligt volledig in het kamp van het Vlaams Gewest”
  Asse/Dilbeek

  Ronald (39) ijvert voor geluids­scher­men langs de E40, maar zijn gevecht is vermoede­lijk kansloos: “Bal ligt volledig in het kamp van het Vlaams Gewest”

  Ronald Van Waeyenberge (39) probeert inwoners van Bekkerzeel, Sint-Ulriks-Kapelle en Groot-Bijgaarden te mobiliseren in zijn strijd voor geluidsschermen langs de E40. “Akkoord, ik ben hier komen wonen toen de snelweg er al lag. Maar ik heb niet gekozen voor het toenemende geluid en het verdwijnen van de groenberm”, zegt hij. Het lijkt evenwel een gevecht tegen windmolens, want de gemeentebesturen van Asse en Dilbeek zijn geen voorstander van geluidsschermen. “Een verhoogde grondberm is misschien wel mogelijk”, klinkt het.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug