Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken kwam persoonlijk naar Lennik om de cheque te overhandigen aan de mensen van de Ark van Pollare.
Volledig scherm
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken kwam persoonlijk naar Lennik om de cheque te overhandigen aan de mensen van de Ark van Pollare. © Mozkito

Vlaams Belang schenkt cheque aan Ark van Pollare

Vlaams Belang heeft een cheque van 1.000 euro geschonken aan dierenasiel de Ark van Pollare. Partijvoorzitter Tom Van Grieken kwam de cheque persoonlijk afgeven. 

0 reacties

  1. INTERVIEW. Twee Russen schilderen grootste mural van Europa op een gevel in Halle: “Wie  met grote rollers aan de slag wil, kweekt maar beter stevige armspieren”
    PREMIUM
    Halle

    INTERVIEW. Twee Russen schilderen grootste mural van Europa op een gevel in Halle: “Wie met grote rollers aan de slag wil, kweekt maar beter stevige armspieren”

    Ze starten hun dag met yoga, drinken geen alcohol en leven zich graag uit op monumentale canvassen. Gooze en Bozik vlogen over uit Rusland en werken zeven dagen op zeven om de grootste muurschildering van Europa op een gevel in Halle te zetten. “We hebben meer dan achthonderd spuitbussen mee, maar het wordt nog steeds nipt”, vertelt Gooze (35) wanneer hij ons langs het Kanaal Brussel-Charleroi meeneemt in de wondere wereld van monumentale street art.