Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Tweehonderdtal mensen kijkt naar Rode Duivels op groot scherm in de jongensschool

LennikEen kleine tweehonderd kijklustigen is momenteel aanwezig in de jongensschool in Sint-Martens-Lennik om naar de eerste wedstrijd van onze nationale ploeg te kijken. De zw Ultrasport zal overigens alle matchen van de Rode Duivels op groot scherm uitzenden. “Die sfeer van de Markt willen we naar hier brengen”, klinkt het.

0 reacties

  1. INTERVIEW. Sterrenslager Hendrik Dierendonck over de uitdagingen van zijn vak: “De toekomst van beenhouwerijen ligt in specialisatie, ambacht en kwaliteit”
    PREMIUM
    Brussel

    INTERVIEW. Sterrensla­ger Hendrik Dierendon­ck over de uitdagin­gen van zijn vak: “De toekomst van beenhouwe­rij­en ligt in specialisa­tie, ambacht en kwaliteit”

    2022 was een echt prijzenjaar voor Hendrik Dierendonck. Met sterrenzaak Carcasse bekleedt hij tegenwoordig de 8e plaats in de ‘Worlds 101 best steakrestaurants’. Van datzelfde restaurant steeg de rating in Gault&Millau van 13,5 naar 14. En in december sleepte de ambachtsman een gouden en zilveren medaille in de wacht op de ‘World Steak Challenge’. Maar ondanks de successen blijft de West-Vlaamse beenhouwer vooral trouw aan zijn principes. We praten met hem over passie, de toekomst van vlees eten en de Brusselse winkels.