De doorkomst van de Tour de France wordt niet alleen een hoogtepunt voor de renners, maar ook voor menig Lennikenaar.
Volledig scherm
De doorkomst van de Tour de France wordt niet alleen een hoogtepunt voor de renners, maar ook voor menig Lennikenaar. © Photo News

Tour de Bruegel stelt volledige programmatie voor (met optredens van Gene Thomas en De KetnetBand)

De doorkomst van de Tour de France wordt niet alleen een hoogtepunt voor de renners, maar ook voor menig Lennikenaar. Tot 17 uur zijn er verschillende activiteiten voorzien, zoals een Bruegelbuffet en optredens van onder meer Gene Thomas.

  1. Praktijk-bijscholingen voor zorgkundigen gaan veilig door bij Pajottenlands Centrum in Lennik

    Prak­tijk-bijscholin­gen voor zorgkundi­gen gaan veilig door bij Pajotten­lands Centrum in Lennik

    Bijscholen in het Pajottenlands Centrum langs de Albert Vanderkelenstraat in Lennik gebeuren regelmatig. Steeds onder begeleiding van een professional. “Voor onze zorgkundigen hielden we begin oktober een bijscholing rugschool”, zegt Ann Denie van thuiszorgorganisatie Pajottenlands Centrum. “Het is een praktische vorming met praktijkoefeningen, hiervoor moeten er in de huidige omstandigheden wel meer veiligheidsregels in acht genomen worden. Dit zijn dan dingen zoals handgel, mondmaskers en afstand houden tussen de deelnemers onderling en de gespecialiseerde lesgever van Viac vzw. Kwaliteit van de werking is een blijvend aandachtspunt, ook voor de gezondheid van de eigen medewerkers bij het Pajottenlands Centrum.”