Testcentrum Eizeringen in de oude tramsite.
Volledig scherm
Testcentrum Eizeringen in de oude tramsite. © Amber Gys

Testcentrum Eizeringen testte sinds heropening dagelijks al zo’n 72 personen

LennikDe hoge besmettingscijfers en de daarbij horende vraag naar testen neemt nog steeds toe. De stijgende druk op de huisartsen uit het Pajottenland en de testcentra in de naburige gemeenten maakte dat gemeenten Bever, Dilbeek, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Roosdaal en Ternat samen met de Huisartsenkring Pajottenland beslisten om het ‘slapende’ testcentrum te heropenen.

  1. De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpenheuvel-Zichem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”
    PREMIUM
    Scherpenheuvel-Zichem

    De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpen­heu­vel-Zi­chem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”

    2021 was voor Amy Courtens (25) een onvergetelijk jaar. Na haar deelname aan ‘K2 zoekt K3' op VTM werd ze razend populair in Vlaanderen en Nederland. Ze greep net naast de felbegeerde stek in de meidengroep, maar blijft dromen van een leven in de spotlights. Voor ons maakt Amy even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente Scherpenheuvel-Zichem.