Volledig scherm
© Photo News

Stijging van aantal besmettingen in Lennik op maandag 19 oktober

 1. Gemoederen laaiden hoog op tijdens afgelopen gemeenteraad in Lennik: “Hoe kan je dit niet weten als je bijna 10 jaar burgemeester bent?”
  PREMIUM
  Lennik

  Gemoederen laaiden hoog op tijdens afgelopen gemeente­raad in Lennik: “Hoe kan je dit niet weten als je bijna 10 jaar burgemees­ter bent?”

  De gemeenteraad in Lennik van afgelopen woensdag deed al na twintig minuten de gemoederen opwaaien. Oppositieraadslid Geert De Cuyper (N-VA-Lennik²) stelde vast dat in het vorige verslag één een punt over de subsidies voor Lennikse verenigingen foutief als ‘niet-goedgekeurd’ werd weergegeven. Hij kaartte dit ook aan. Burgemeester Irina De Knop (Open Vld) stelde hierop een uitstel voor om alles grondig na te kijken. “Het trieste resultaat van dit ongeziene amateurisme is dat de verenigingen langer zullen moeten wachten op de broodnodige subsidies”, besluit De Cuyper. Volgens burgemeester Irina De Knop en schepen Johan Limbourg werd er al langer gewerkt aan een verdeelsleutel van de subsidies.
 1. Uitbaters Dodane Carwash uiten ongenoegen over sluiting: “We voelen ons echt in de steek gelaten”
  PREMIUM
  Ninove

  Uitbaters Dodane Carwash uiten ongenoegen over sluiting: “We voelen ons echt in de steek gelaten”

  Danny Vander Eeckt en Luc Denagtergael, de uitbaters van Dodane Carwash, zijn het niet eens met de maatregel van de federale regering om de hele carwash sector te sluiten. Zij vinden dat er nog perfect kan gewerkt worden aangezien het fysiek contact - door contactloos te betalen - stevig beperkt is. “Wij willen aandacht vragen voor een sector die dreigt te vergeten worden in deze hele crisis”, klinkt het.
 1. Deze smartphone is een echt beest voor gamers
  Play
  games

  Deze smartphone is een echt beest voor gamers

 2. Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatijden
  Play

  Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatij­den