De leden van de Lennikse afdeling van het Rodenbachfonds kwamen samen aan de trap van de kerk van Sint-Martens-Lennik om gratis boeken uit te delen.
Volledig scherm
De leden van de Lennikse afdeling van het Rodenbachfonds kwamen samen aan de trap van de kerk van Sint-Martens-Lennik om gratis boeken uit te delen. © Mozkito

Rodenbachfonds verdeelt gratis boeken voor Wereldboekendag

Dinsdagavond deelden leden van het Rodenbachfonds gratis boeken uit aan de inwoners van Lennik. Met die actie wil de Vlaamse vereniging de aandacht vestigen op Wereldboekendag.

0 reacties

 1. Enkel dure operatie kan rusthuismascotte Milo redden na plotse verlamming. Baasje Lenka krijgt steun uit alle hoeken. “Opnieuw hoop dankzij inzamelactie”
  Play
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Halle

  Enkel dure operatie kan rusthuis­mas­cot­te Milo redden na plotse verlamming. Baasje Lenka krijgt steun uit alle hoeken. “Opnieuw hoop dankzij inzamelac­tie”

  Dwergpoedel Milo, dé ster van woonzorgcentrum Sint-Antonius in Sint-Pieters-Leeuw raakte plots verlamd aan de achterpootjes. Enkel een operatie en een lange revalidatie kan hem redden. Die goede zorgen kosten een paar duizenden euro’s. Een bedrag dat baasje Lenka Van Roy (23) uit Halle niet meteen heeft. Daarom is er nu een steunactie opgestart.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen