Hoshi Sushi opent nieuwe vestiging in centrum Lennik
Volledig scherm
PREMIUM
Hoshi Sushi opent nieuwe vestiging in centrum Lennik © Amber Gys

RESTOTIP. Hoshi Sushi opent nieuwe vestiging in centrum Lennik: “Eindeloze mogelijkheden”

LennikEen plotse euforie galmde eind juli door onze woonkamer: “Er is een nieuw sushi restaurant geopend in Lennik!”. Dat betekent goed nieuws voor de Pajotse liefhebbers, want het aanbod in de streek was heel magertjes. Met de stokjes in aanslag deden wij alvast de test. Lees hier meer van onze restotips.

 1. Hou eens een wandelvergadering op de eerste loopbaan van Vlaams-Brabant: “Overleg in dit stukje natuur is veel productiever”
  Play
  Halle

  Hou eens een wandelver­ga­de­ring op de eerste loopbaan van Vlaams-Bra­bant: “Overleg in dit stukje natuur is veel productie­ver”

  Het personeel van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria kan vanaf nu het hoofd even leegmaken op de loopbaan die is uitgestippeld in de Grote Weide naast het ziekenhuis. Het is de eerste loopbaan van Sport Vlaanderen in Vlaams-Brabant. “We kunnen er wandelen, lopen en zelfs een wandelvergadering is perfect mogelijk”, vertelt kinesitherapeute Anneleen Van Bulck.
 2. Van exotische dieren op de dool tot de autopech van Marc Dutroux: vijf dingen die je vast nog niet wist over het Hallerbos
  PREMIUM
  Halle

  Van exotische dieren op de dool tot de autopech van Marc Dutroux: vijf dingen die je vast nog niet wist over het Hallerbos

  De Vlaamse regering erkent het Hallerbos als een beschermd natuurreservaat. Het sprookjesachtig paars tapijt van boshyacinten lokt elk jaar tienduizenden toeristen van over de hele wereld. Maar er valt zoveel meer te vertellen over het Hallerbos. Zo werd er ooit een aap gespot en ligt één van de beruchtste snelwegparkings van het land in het bos. Deze vijf dingen wist je nog niet over het bekendste woud van het land.
 3. Kiwanis Tirimont organiseert pianorecital voor Berrefonds vzw: “Ook zij zitten na de lopende pandemie in financieel moeilijk vaarwater”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Kiwanis Tirimont organi­seert pianoreci­tal voor Berrefonds vzw: “Ook zij zitten na de lopende pandemie in financieel moeilijk vaarwater”

  Naar jaarlijkse gewoonte nodigt Kiwanis Tirimont de liefhebbers en nieuwsgierigen uit voor hun Pianorecital in het auditorium van Dil’Arte in Dilbeek. Dit jaar zullen solisten Geert Ott en Nelson Rabbachin hun krachten bundelen met een fundraiser ten voordele van het Berrefonds vzw. Zeker met de nasleep van de coronapandemie zijn vele organisaties in financieel moeilijk vaarwater terecht gekomen en is elke vorm van hulp meer dan welkom. “We waren het onmiddellijk allemaal unaniem eens dat we hun onze volle steun zouden geven”, klinkt het bij Kiwanis.