Rechtenstudent Thomas Henne (23) lanceert internationaal cosmeticamerk ‘Laurette’.
Volledig scherm
Rechtenstudent Thomas Henne (23) lanceert internationaal cosmeticamerk ‘Laurette’. © Amber Gys

Rechtenstudent Thomas Henne (23) lanceert internationaal cosmeticamerk ‘Laurette’: “Iedereen heeft nood aan dagelijks spa-moment, zéker nu”

LennikIn Lennik heeft rechtenstudent en jonge ondernemer Thomas Henne (23) een gloednieuw bedrijf geopend: Laurette Cosmetics. Dat is een afgeleide van het beautymerk ‘Laurette’ en moet ons land op de kaart zetten als kwalitatief cosmeticamerk. “We pakken uit met duurzaamheid, biologisch geteelde ingrediënten en levendige kleuren en geuren”, klinkt het.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Na meer dan eeuw van horeca, maakt vroegere Rigoletto plaats voor nieuwbouw met handelsruimte en woongelegenheid
  PREMIUM

  Na meer dan eeuw van horeca, maakt vroegere Rigoletto plaats voor nieuwbouw met handels­ruim­te en woongele­gen­heid

  Het pand van het vroegere restaurant Rigoletto zal binnenkort worden afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouw met een handelsruimte en woongelegenheid. Het gebouw is al zeker sinds het begin van de vorige eeuw een horecazaak. Zo was er begin jaren 1900 een afspanning gevestigd. Ook nadien bleef het een café, tot het in de jaren ‘80 werd omgevormd tot een restaurant.
  Ninove