Oxfam Wereldwinkel maakt winnaars bekend van zomerzoektocht
Volledig scherm
Oxfam Wereldwinkel maakt winnaars bekend van zomerzoektocht © rv

Oxfam Wereldwinkel maakt winnaars bekend van zomerzoektocht

 1. Radio Rand wordt gloednieuwe lokale radio voor het Pajottenland: “Aandacht voor muziek, nieuws en live-uitzendingen”
  PREMIUM
  Pajottenland

  Radio Rand wordt gloednieu­we lokale radio voor het Pajotten­land: “Aandacht voor muziek, nieuws en li­ve-uitzendin­gen”

  Goed nieuws voor de inwoners van het Pajottenland want de komende dagen zal je stilaan maar zeker kunnen luisteren naar een gloednieuwe lokale radio. Radio Rand start op zaterdag 9 oktober namelijk met uitzendingen in de ruime regio. De bezielers zijn al enkele maanden voorbereidingen aan het treffen, maar nu de eerste antenne pronkt bovenop CC Westrand kan het werk pas écht beginnen. Algemeen Directeur Bernard Bosch legt ons uit hoe alles in z’n werk zal gaan.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.