Het nieuwjaarsconcert staat voorlopig nog steeds op de planning.
Volledig scherm
Het nieuwjaarsconcert staat voorlopig nog steeds op de planning. © Shutterstock

Nieuwjaarsconcert Academie Peter Benoit op 21 januari

LennikLiefhebbers van klassieke muziek kunnen op 21 januari 2022 naar het nieuwjaarsconcert in Lennik. De Academie Peter Benoit zorgt voor een avond vol klassieke muziek. Het evenement werd vóór de verstrenging van de coronamaatregelen aangekondigd, maar voorlopig houdt het ook nog stand.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwijfeld iets op onze kaart”
  PREMIUM
  Halle

  RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwij­feld iets op onze kaart”

  Julien (32) en Olivia Guerin (25) maken hun droom waar en openen in Halle N’Joy Bagels. Kwaliteit staat boven alles en dus maken broer en zus zowat alle gerechten in huis. Julien bedenkt bijzondere combinaties voor de bagels en Olivia spitst zich toe op de desserts en zoetigheden. Het duo hoopt in hun zaak jong en oud te verleiden op de Brusselsesteenweg.
 3. Na tien jaar comeback voor legendarische Open Straatdag? “Boodschap naar verenigingen is duidelijk”
  PREMIUM
  Halle

  Na tien jaar comeback voor legendari­sche Open Straatdag? “Boodschap naar verenigin­gen is duidelijk”

  Volgend jaar is het tien jaar geleden dat de binnenstad tijdens Open Straatdag voor het laatst omgetoverd werd tot groot speelparadijs voor kinderen. Twee decennia lang was het één van de populairste evenementen, tot er gesnoeid moest worden in de uitgaven. N-VA-gemeenteraadslid Eva Demesmaeker wil nu dat Halle het legendarisch evenement opnieuw op de kalender zet, al blijkt een reanimatie niet zo eenvoudig.