De wandeling start aan de Markt van Sint-Kwintens-Lennik.
Volledig scherm
De wandeling start aan de Markt van Sint-Kwintens-Lennik. © Amber Gys

Neem in Lennik deel aan ‘De gezondste wandeling’ van Logo Zenneland

 1. Van exotische dieren op de dool tot de autopech van Marc Dutroux: vijf dingen die je vast nog niet wist over het Hallerbos
  PREMIUM
  Halle

  Van exotische dieren op de dool tot de autopech van Marc Dutroux: vijf dingen die je vast nog niet wist over het Hallerbos

  De Vlaamse regering erkent het Hallerbos als een beschermd natuurreservaat. Het sprookjesachtig paars tapijt van boshyacinten lokt elk jaar tienduizenden toeristen van over de hele wereld. Maar er valt zoveel meer te vertellen over het Hallerbos. Zo werd er ooit een aap gespot en ligt één van de beruchtste snelwegparkings van het land in het bos. Deze vijf dingen wist je nog niet over het bekendste woud van het land.
 1. Kapper Marc en leerlingen Haartooi zetten veldkapsalon op in door overstromingen getroffen Goffontaine: “Hopelijk bezorgen we slachtoffers een mooi moment na alle miserie”
  PREMIUM
  Halle

  Kapper Marc en leerlingen Haartooi zetten veldkapsa­lon op in door overstro­min­gen getroffen Goffontai­ne: “Hopelijk bezorgen we slachtof­fers een mooi moment na alle miserie”

  Kapper Marc Dekegel en tien leerlingen Haartooi van het GO! technisch atheneum in Halle trekken binnenkort naar het Waalse rampgebied om er in het dorpje Goffontaine het haar te knippen van de slachtoffers van de watersnood. “Mensen kunnen na alle ellende hun hart luchten in de kappersstoel en met een mooie snit vertrekken”, vertelt Marc die zelf al een paar keer aan de slag was in het gebied als vrijwilliger.