De wandeling start aan de Markt van Sint-Kwintens-Lennik.
Volledig scherm
De wandeling start aan de Markt van Sint-Kwintens-Lennik. © Amber Gys

Neem in Lennik deel aan ‘De gezondste wandeling’ van Logo Zenneland

 1. Ereburger Remco Evenepoel onderweg naar Brussel voor grote huldiging
  Dilbeek

  Ereburger Remco Evenepoel onderweg naar Brussel voor grote huldiging

  Wereldkampioen Remco Evenepoel is onderweg naar Brussel voor een grote huldiging op de Grote Markt. De kampioen uit Schepdaal werd deze middag aan cultureel centrum Westrand uitgeroepen tot ereburger van Dilbeek. Honderden supporters verzamelden op de parking om het plechtige moment mee te maken. Evenepoel was zichtbaar aangegrepen door het eerbetoon. Na het offciciële gedeelte stapt hij met verloofde Oumi in een cabrio en ging het naar de hoofdstad. In zijn kielzog een heel peloton wielertoeristen die ook de apotheose op de Grote Markt willen mee pikken.
 2. Van een reuzenoptocht tot gratis pannenkoeken: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van een reuzenop­tocht tot gratis pannenkoe­ken: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van animatie in de straten van Brussel tot geschenkmanden in Overijse: op deze zeven locaties in Brussel, de Rand en het Pajottenland geniet jij van speciale acties tijdens het Weekend van de Klant.
 3. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 1. Leerlingen van Koninklijk Atheneum Halle bezoeken concentratiekamp Auschwitz-Birkenau: “Wat ging er door het hoofd van mensen die dit soort gruwel bedachten en uitvoerden?
  PREMIUM
  Halle

  Leerlingen van Koninklijk Atheneum Halle bezoeken concentra­tie­kamp Auschwitz-Birkenau: “Wat ging er door het hoofd van mensen die dit soort gruwel bedachten en uitvoerden?

  Op uitnodiging van het Ministerie van Defensie en van het War Heritage Institute hebben leerlingen van het Koninklijk Atheneum Halle een herdenkingsreis gemaakt naar de concentratie- en uitroeiingskampen in het Poolse Auschwitz en Birkenau, waar de nazi’s meer dan een miljoen mensen hebben vermoord. We reisden met hen mee. Relaas van een schooluitstap die de deelnemers nooit meer zullen vergeten.