(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © Mozkito

Meer dan 20.000 euro aan achterstallige verkeersbelasting geïnd bij controles

LennikDe Vlaamse Belastingdienst (Vlabel) heeft bij twee verkeerscontroles in Lennik meer dan 20.000 euro aan achterstallige verkeersbelasting geïnd. De lokale politiezone Pajottenland schreef daarnaast veertien onmiddellijke inningen en pv’s uit.

0 reacties

 1. Nergens worden meer groene wagens gekocht dan in Vlaams-Brabant: forse stijging in 1 jaar tijd
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Nergens worden meer groene wagens gekocht dan in Vlaams-Bra­bant: forse stijging in 1 jaar tijd

  In ons land worden nergens meer elektrische en hybride wagens gekocht dan in Vlaams-Brabant. Het aantal nieuw ingeschreven elektrische voertuigen in onze provincie verdrievoudigde zelfs bijna in één jaar tijd. Zowat tien procent van het totale wagenpark in Vlaams-Brabant is groen. Vier procent meer dan het jaar voordien. Dat blijkt uit cijfers die parlementslid Peter Van Rompuy opvroeg bij minister Diependaele.
 2. Onthaalpaviljoen vormt voorlaatste stap in uitvoering Masterplan voor erfgoedsite Gaasbeek: “Twee parken uit verschillende gemeenten met elkaar verbinden”
  PREMIUM
  Lennik

  Onthaalpa­vil­joen vormt voorlaat­ste stap in uitvoering Masterplan voor erfgoed­site Gaasbeek: “Twee parken uit verschil­len­de gemeenten met elkaar verbinden”

  In het domein van Gaasbeek werd een volgende stap in het grote renovatie Masterplan afgewerkt. Het gloednieuwe onthaalpaviljoen opent op 1 juli de deuren voor het grote publiek. In de unieke constructie zullen de bezoekers van het domein terecht kunnen voor heel wat informatie en de aankoop van tickets. “Het gebouw gedraagt zich nederig, functioneel en niet zoals alle andere gebouwen in het domein”, laat directeur Luc Vanackere weten.
 1. Pajottenland en Vlaamse Ardennen ronden samenwerking af met schenking kostuumpje Manneken-Pis
  Pajottenland

  Pajotten­land en Vlaamse Ardennen ronden samenwer­king af met schenking kostuumpje Manneken-Pis

  Vier jaar lang hebben het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen elkaar als plattelandsregio’s versterkt via gemeenschappelijke kenmerken zoals het landschap, erfgoed & wandel- en fietsrecreatie. De schenking van een gepersonaliseerd kostuumpje aan het Manneken-Pis van Geraardsbergen sluit het samenwerkingsproject passend af. Voor het Manneken is dit intussen het 350ste kledingstuk in z’n collectie.
 2. Van Marokko tot Libanon: Op culinaire wereldreis met 7 restotips uit Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Marokko tot Libanon: Op culinaire wereldreis met 7 restotips uit Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Elke week gaan onze journalisten op restaurant om jou de beste restotips van de hand te doen. Dat doen ze al een tijdje, en dus zorgt onze redactie voor een overzicht. We selecteerden zeven restaurants met buitenlandse invloeden waar je deze zomer kan langsgaan voor een lekkere hap. Zo ga je op wereldreis door Brussel, de Rand en het Pajottenland: van Spanje over Libanon tot in Japan.