De Jaarmarkt in Halle.
Volledig scherm
De Jaarmarkt in Halle. © Mozkito

Massa volk bezoekt zeventigste jaarmarkt in Lennik

Een pak volk zakte zaterdag af naar het centrum van Lennik voor de zeventigste jaarmarkt. Van ‘s ochtends lokten de marktkramen, drank- en eetstandjes en dierenwedstrijden heel wat bezoekers. ‘s Avonds werd er uit de bol gegaan.

0 reacties

 1. Met Decotex verdwijnt een stukje Halse winkelgeschiedenis uit het straatbeeld: “Kwaliteit mag je niet verkopen op kartonnen dozen”
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Met Decotex verdwijnt een stukje Halse winkelge­schie­de­nis uit het straat­beeld: “Kwaliteit mag je niet verkopen op kartonnen dozen”

  Kledingzaak Decotex sluit definitief de deuren. Uitbater Henri Decoster (71) zet een punt achter een eeuw Halse winkelgeschiedenis. Henri hielp als kleuter al mee in de winkel en bleef al die jaren trouw aan het concept van de familiezaak. “Klanten wisten wat ze mochten verwachten”, blikt Henri terug. “Kwaliteit aan een betaalbare prijs.”
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Zo VeloVeilig is Lennik: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Lennik

  Zo VeloVeilig is Lennik: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Lennik hebben 36 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.