Als ware fulltime studenten staan Bavo en Onno op zowat elk feestje in de regio onder de naam Lloyds.
Volledig scherm
PREMIUM
Als ware fulltime studenten staan Bavo en Onno op zowat elk feestje in de regio onder de naam Lloyds. © Jente Boone

Lloyds verovert internet met nieuwe hit ‘Feel Me’: “Onze grootste droom? Tomorrowland openen”

LennikBavo Geervliet (22) en Onno Boone (24) uit Lennik zijn al jaren beste vrienden en vormen sinds 6 jaar het dj-duo ‘Lloyds’. Zij ontpopten zich uit liefde voor muziek snel tot een vaste act op heel wat feestjes in het Pajottenland. Het genre waar ze helemaal in uitblinken is house, maar ook commerciële muziek is alles behalve een probleem. Twee jaar geleden heeft het duo de stap gezet richting productiewereld. “We waren van plan om iets uit te brengen waar we écht volledig achter staan”, vertellen ze ons. En zo werd het nummer ‘Feel Me’ geboren...

 1. Ondanks renovatie van flatgebouw staat schimmel op de muren van appartementen: “Dit kan echt niet meer gezond zijn”
  PREMIUM
  Ruisbroek

  Ondanks renovatie van flatgebouw staat schimmel op de muren van appartemen­ten: “Dit kan echt niet meer gezond zijn”

  Zeven jaar na de grote renovatie van een flatgebouw in Ruisbroek krijgen de bewoners af te rekenen met vochtproblemen. Diane Mees vraagt al twee jaar een oplossing aan de Gewestelijke Maatschappij voor Volkshuisvesting. Intussen staat er schimmel op de muren. “De muren beginnen zelfs te barsten”, zucht Diane. De maatschappij laat weten dat er een grondig onderzoek zal komen.
 2. Oude bakoven van Paddenbroek opnieuw in gebruik genomen
  Gooik

  Oude bakoven van Padden­broek opnieuw in gebruik genomen

  Het voorbije jaar werd plattelandscentrum Paddenbroek in Gooik volledig vernieuwd. Een van de opvallendste elementen is de oude bakoven die half ingewerkt zit in de glazen constructie van Paddenbroek. De bakoven werd op de oorspronkelijke locatie volledig gerestaureerd zodat er opnieuw gebakken kan worden in Paddenbroek. Een eerste demonstratie hiervan zal doorgaan tijdens het grote openingsweekend van het plattelandscentrum op zondag 24 oktober.