Een video gemaakt op het Sint-Godelieve-Instituut in Lennik toont hoe een lerares haar geduld verliest en een leerling hardhandig buitenzet.
Volledig scherm
Een video gemaakt op het Sint-Godelieve-Instituut in Lennik toont hoe een lerares haar geduld verliest en een leerling hardhandig buitenzet. © Google Maps/RV

Lerares geeft klappen aan scholier in de klas, directie onderzoekt incident: “We zijn in overleg met alle betrokkenen”

Een filmpje van een leerkracht op het Sint-Godelieve Instituut in Lennik wordt op sociale media vlot gedeeld. De vrouw zet hardhandig een scholier uit haar klaslokaal en deelt daarbij zelfs enkele rake klappen uit aan het meisje. Er wordt ook aan het haar getrokken. “We onderzoeken de zaak en zijn in overleg met alle betrokkenen”, reageert directrice Lieve De Smet.

 1. ‘Prestatie van het jaar’ voor Parkinsonpatiënt Ivo de Bisschop (65)
  PREMIUM
  Dilbeek

  ‘Prestatie van het jaar’ voor Parkinson­pa­tiënt Ivo de Bisschop (65)

  De wandeling van Ivo de Bisschop (65), de Dilbekenaar die voor Stop Parkinson Walk de Belgische grens afwandelde, is door het Eén programma ‘Vrede op Aarde’ uitgeroepen tot de prestatie van het jaar. Ivo wandelde van 23 augustus en 10 oktober rond de grens van België waarbij in totaal maar liefst 1.500 kilometer werd afgelegd. Met zijn initiatief werd er zo’n 600.000 euro ingezameld om het onderzoek naar Parkinson te ondersteunen.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw