Lennert mocht afgelopen op het podium gitaar spelen tijdens het concert van Green Day.
Volledig scherm
PREMIUM
Lennert mocht afgelopen op het podium gitaar spelen tijdens het concert van Green Day. © Daniël Borremans

Lennert (23) mocht voor 40.000 mensen in Parijs gitaarsolo spelen met Green Day: “Een gitaar krijgen is één ding, maar die krijgen van jouw grootste held...”

LennikNiet alleen The Killers bezorgden afgelopen week een fan de avond van zijn leven. Tijdens The Hella Mega Tour van Green Day in Parijs werd de 23-jarige Lennert Borremans uit Lennik door de band op het podium uitgenodigd om mee gitaar te spelen. Green Day bezorgde Lennert zo de avond van zijn leven. “Ik kreeg een knuffel en meteen een gitaar in mijn handen gedrukt. Dan sta je daar plots voor 40.000 man”, lacht hij.

 1. Babybox op Materniteit verdwijnt, koalakamers voor prematuurtjes en pandemieproof sas op Intensieve: met deze ‘Big Five’ moderniseert AZ Sint-Maria het ziekenhuis
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Babybox op Materni­teit verdwijnt, koalak­amers voor prematuur­tjes en pandemiep­roof sas op Intensieve: met deze ‘Big Five’ moderni­seert AZ Sint-Ma­ria het ziekenhuis

  In het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria in Halle lopen aannemers af en aan terwijl het ziekenhuis op volle toeren draait. Vijf werven worden al uitgevoerd in afwachting van de grootse uitbreidingsplannen. Wij gingen op bezoek achter de schermen van ‘The Big Five’. “De overlast voor patiënten en personeel beperken is een grote uitdaging", klinkt het.
 2. Zorgboerderij vastberaden na verwoestende brand: “Er blijft niets meer van over, maar we gaan door”
  PREMIUM
  Roosdaal

  Zorgboerde­rij vastbera­den na verwoesten­de brand: “Er blijft niets meer van over, maar we gaan door”

  Bij zorgboerderij Sint-Franciscus in Strijtem (Roosdaal) zitten de medewerkers met de handen in het haar. Maandagavond legde een brand zowat het volledige pand in puin. En toch richt de zorgboerderij haar blik al op de toekomst. “Maar onze prioriteit ligt nu bij onze medewerkers, die hun werkplaats verliezen”, klinkt het. Er werd inmiddels al een 17-jarige verdachte opgepakt.