Dorien Pletinckx (34), Tom De Smedt (33) en kleine Victor brachten dinsdag een bezoek aan de Lennikse brandweerkazerne.
Volledig scherm
Dorien Pletinckx (34), Tom De Smedt (33) en kleine Victor brachten dinsdag een bezoek aan de Lennikse brandweerkazerne. © Vlaams-Brabant West

Kleine Victor komt ter wereld in brandweerkazerne: “Zelfs de ziekenwagen kreeg ons niet meer op tijd in het ziekenhuis”

Lennik/O.L.V.-LombeekHet was niet de bevalling die Dorien Pletinckx (34) en Tom De Smedt (33) uit Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek zich hadden ingebeeld. Plots opgekomen weeën noopten de aanstaande papa om met vrouwlief richting het ziekenhuis in Asse te trekken, maar die bestemming gingen ze niet tijdig hallen. “Uiteindelijk werd Victor geboren in de ziekenwagen in de brandweerkazerne van Eizeringen”, klinkt het. Gisteren bracht het gezinnetje een bezoek aan de Lennikse brandweermannen.

0 reacties

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.