Afgelopen zomer gingen leden van Regards Vénitiens met hun Venetiaanse kostuums nog gretig op de foto voor de vele bezoekers in de museumtuin van het Kasteel van Gaasbeek.
Volledig scherm
Afgelopen zomer gingen leden van Regards Vénitiens met hun Venetiaanse kostuums nog gretig op de foto voor de vele bezoekers in de museumtuin van het Kasteel van Gaasbeek. © Mozkito

Kasteel van Gaasbeek sluit drie jaar voor werken, maar erna kan je er wel in alle pracht trouwen (of een wafel eten in de nieuwe tearoom)

Het Kasteel van Gaasbeek zal op 31 augustus 2020 de deuren sluiten voor een uitgebreide renovatie. Pas in de loop van 2023 zullen de deuren opnieuw openen. Intussen is de restauratie van de kapel en de triomfboog gestart. Later komt er een gloednieuw onthaalgebouw aan de Kasteelstraat. Tot slot wordt het kasteel aangepakt en krijgt die onder meer een lift en een tearoom.

0 reacties

  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.