Illustratiebeeld. De politierechtbank in Halle.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. De politierechtbank in Halle. © Mozkito

Jonge chauffeur pleegt twee keer vluchtmisdrijf tijdens avondje uit

Lennik/GooikEen jonge chauffeur stond deze week voor de politierechter nadat hij tijdens een avondje uit twee keer wegvluchtte na een ongeval. De tweede keer reed hij zelfs zijn auto vast in een steegje in Lennik.

 1. Burgemeester vraagt Floralia meer personeel te voorzien om samenscholingen te vermijden: “Veel mensen denken dat ze ook zonder reservering wel zullen binnengeraken”
  Groot-Bijgaarden
  1

  Burgemees­ter vraagt Floralia meer personeel te voorzien om samenscho­lin­gen te vermijden: “Veel mensen denken dat ze ook zonder reserve­ring wel zullen binnengera­ken”

  Op deze zonnige zondag is opnieuw heel veel volk op pad gegaan in park- en natuurgebieden. Ook bij bloemententoonstelling Floralia Brussels op het domein van het Kasteel van Groot-Bijgaarden was het over de koppen lopen. Terwijl de toestand in het park beheersbaar bleef, troepte te veel volk zonder reservatie samen aan de kassa’s. Burgemeester Willy Segers (N-VA) vraagt meer personeel te voorzien om deze mensen wandelen te sturen. De lokale politie kwam ook tussenbeide.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op