Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Inbraak terwijl bewoners enkele dagen afwezig zijn

Een woning in de Sint-Kwintenbaan heeft ongewenst bezoek gekregen terwijl de bewoners enige tijd afwezig zijn.

0 reacties

 1. KLJ versiert dorp voor verkleedfuif: “Klaar voor coronaveilige party op de speelweide”
  Sint-Martens-Lennik

  KLJ versiert dorp voor verkleed­fuif: “Klaar voor coronavei­li­ge party op de speelweide”

  De KLJ van Sint-Martens-Lennik bouwt zondag een feestje. Coronaveilig natuurlijk maar iedereen zal het geweten hebben. Voor het eerst word er een grote KLJ-feestdag georganiseerd en dus versierden leden en leiding het dorp dit weekend. “Ondanks alle coronamaatregelen doen we er alles aan om er elke keer opnieuw te staan voor onze leden”, vertelt leider Vincent Vanhamme. “Ook nu verdienen onze leden een feestje, dat zal doorgaan op onze speelweide. Die weide is opgedeeld in verschillende vakken zodat elke bubbel coronaveilig kan feesten en genieten. Bij een feestje kan de muziek natuurlijk niet ontbreken. Daarvoor hebben wij een tractor met kar en dj-set voorzien. Die zal een toertje maken in het dorp en wordt nadien geparkeerd op de weide. Leider Aico is de dj van dienst en zorgt voor spetterende muziek.” Aan de KLJ-feestdag is ook een wedstrijd verbonden. Als alle opdrachten goed worden uitgevoerd, kan de afdeling, die tweehonderd actieve leden en leiding telt, zelfs een dj-set winnen op kamp.”
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?