Jan Panneels (21) en Erwin Vanmol (55) van Vrijstaat Vanmol in Eizeringen.
Volledig scherm
Jan Panneels (21) en Erwin Vanmol (55) van Vrijstaat Vanmol in Eizeringen. © rv

Gronckel-bieren winnen vier medailles op internationaal bierconcours in Coimbra

Het Pajottenland scoorde de voorbije dagen en weken goed op het Iberisch schiereiland. Terwijl Remco Evenepoel uit Schepdaal de eindzege kon pakken in de Vuelta, zette het Pajotse brouwersduo van Vrijstaat Vanmol uit het nabijgelegen Eizeringen met de Gronckel-bieren een heel mooi resultaat neer op de iBEERian Awards 2022.

 1. Inwoners Lennik kunnen binnenkort naar recyclageparken Ternat en Roosdaal, maar N-VA Ternat ziet geen voordelen in samenwerking
  Lennik/Ternat/Roosdaal

  Inwoners Lennik kunnen binnenkort naar recyclage­par­ken Ternat en Roosdaal, maar N-VA Ternat ziet geen voordelen in samenwer­king

  Intradura wil een proefproject opstarten met de gemeenten Lennik, Roosdaal en Ternat. Bedoeling is onder meer dat de inwoners van Lennik gebruik kunnen maken van de recyclageparken van Ternat en Roosdaal waardoor ze niet meer naar Pepingen hoeven te rijden. N-VA Ternat is niet te vinden voor het project: “Voorstel is slecht nieuws voor Ternatse inwoners”.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.