Een witte rij vrachtwagens staat iedere dag langs de Ninoofsesteenweg geparkeerd in Lennik. Met het parkeerverbod wil de gemeente Lennik de vrachtwagens weren.
Volledig scherm
Een witte rij vrachtwagens staat iedere dag langs de Ninoofsesteenweg geparkeerd in Lennik. Met het parkeerverbod wil de gemeente Lennik de vrachtwagens weren. © Mozkito

Gemeenteraad keurt parkeerverbod voor vrachtwagens langs N8 goed

Vrachtwagens mogen zich voortaan niet meer parkeren langs de Ninoofsesteenweg in Lennik. Dat besliste de gemeenteraad.

1 reactie

 • Paul Buckens

  2 jaar geleden
  De onverdraagzaamheid heeft weer gewonnen , de huizen staan er ver af om geluidhinder te ondervinden en door het verkeer op die drukke steenweg niet op te merken. Nu moeten ze ergens anders staan , want in hun zak kunnen ze moeilijk gestoken worden.
 1. Restaurant Dolce e Salato moest dag voor heropening volledig terrasplan omgooien: “De kosten lopen op tot 3.000 euro”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw

  Restaurant Dolce e Salato moest dag voor heropening volledig terrasplan omgooien: “De kosten lopen op tot 3.000 euro”

  De uitbater van het Italiaans restaurant Dolce e Salato in Sint-Pieters-Leeuw zit in zak en as. Slechts een dag voor de heropening van de horeca moest hij vernemen dat hij zijn terras helemaal mocht herinrichten. Enkele van zijn tafels zouden volgens een controle te veel van het openbaar domein innemen, en dat is niet volgens de regels. “Er is nochtans voldoende plaats”, reageert de verbijsterde uitbater Giuseppe Palamara (28).
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op