Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Koen Moreau

Fluvius zorgt vanaf 1 januari voor riolering in Lennik

LennikVanaf 1 januari 2021 zal Fluvius de Lennikse riolen beheren, dat werd onlangs in onderling overleg beslist met de gemeente. Zowel het eigendom, het beheer als de administratie draagt de gemeente volledig over aan Fluvius.

 1. Buurtbewoners maken zich nog steeds zorgen over project Eylenbosch-site: “Zonder extra parkeerplekken zullen wij ons blijven verzetten tegen de supermarkt”
  Dilbeek

  Buurtbewo­ners maken zich nog steeds zorgen over project Eylenbosch-si­te: “Zonder extra parkeer­plek­ken zullen wij ons blijven verzetten tegen de supermarkt”

  De bewoners van de Plankenstraat en de Oude Geraardsbergsebaan in Dilbeek blijven zich zorgen maken over de wijzigingen aan het woon- en winkelproject in de voormalige brouwerij Eylenbosch. De buurt vreest wildparkeren en gevaren voor de zwakke weggebruikers als er op de site een CRU-supermarkt komt. Mobiliteitsschepen Stijn Quaghebuer (N-VA) verzekert alvast dat er de afgelopen weken wijzigingen op de vergunning werden goedgekeurd.
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"