Organisatie van de eerste TOBEFIT-CUP ten voordele van Zonnestraal vzw.
Volledig scherm
Organisatie van de eerste TOBEFIT-CUP ten voordele van Zonnestraal vzw. © rv

Eerste TOBEFIT-CUP ten voordele van Zonnestraal vzw levert 500 euro op

LennikTOBEFIT heeft deze maand een gloednieuwe praktijk geopend in het hartje van Lennik, een locatie waar kinesitherapie ‘Kinetix Lennik’ en personal training samenkomen. Om deze dag extra speciaal te maken, werd ook de eerste TOBEFIT-CUP georganiseerd. Het ingezamelde bedrag werd integraal geschonken aan Zonnestraal vzw.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Barry Callebaut zal de grootste hebben: chocoladeproducent plant 200 meter hoge windturbine in Halle
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Barry Callebaut zal de grootste hebben: chocolade­pro­du­cent plant 200 meter hoge windturbi­ne in Halle

  De windmolens van Colruyt (tot 150m) en de Sint-Martinusbasiliek (71m) domineren al jaren de skyline van Halle maar de nieuwe windturbine van chocoladefabrikant Barry Callebaut zet ze allemaal in de schaduw. De mastodont wordt liefst 200 meter hoog. “We mogen van de overheid geen kleinere windturbine bouwen”, klinkt het bij Barry Callebaut. Alles wat u moet weten over het hoogste bouwwerk ooit in Halle.