Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Chauffeur (16) met zes vrienden aan boord na regelrecht brokkenparcours in Lennik: “Ik was echt niet goed in mijn hoofd toen”

LennikEen tiener I. die zes vrienden meenam voor een ritje in de Opel van zijn stiefvader, stond woensdag terecht in de politierechtbank in Halle. Het ritje liep helemaal fout en eindigde met twee ongelukken en een vluchtmisdrijf. De 16-jarige bestuurder bood getuigen zelfs geld om de politie er buiten te houden.

 1. Remco Evenepoel krijgt eigen fietsroute door het Pajottenland: “Geweldig dat dit stukje van mijn wereld naar de brede regio komt”
  Dilbeek

  Remco Evenepoel krijgt eigen fietsroute door het Pajotten­land: “Geweldig dat dit stukje van mijn wereld naar de brede regio komt”

  Remco Evenepoel is een hype aan het worden in de streek en daar wordt continu op ingespeeld. In december vorig jaar kreeg hij nog een eigen ‘PalmaRemco’-monument in thuisdorp Schepdaal (Dilbeek) en nu komt daar ook nog eens een eigen fietsroute bij. Fietsliefhebbers kunnen namelijk via de gloednieuwe bewegwijzerde ‘R.EV 1703 Cycling Route’ de favoriete trainingswegen van Remco himself ontdekken in het Pajottenland.
 2. Simon Van de Voorde en Lindemans Aalst schakelen Maaseik uit: “Het dubbeltje viel naar onze kant”
  VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIE

  Simon Van de Voorde en Lindemans Aalst schakelen Maaseik uit: “Het dubbeltje viel naar onze kant”

  De ontlading bij de supporters was donderdag groot nadat Lindemans Aalst na een beklijvend duel favoriet Maaseik uitschakelde in de kwartfinale van de Belgische beker. Na een sterke start gaven de Ajuinen een 2-0-voorsprong uit handen en leek het ticket voor de halve finale tegen VHL de thuisploeg te ontglippen. Ondanks een zwakke start in de tiebreak trok Aalst alsnog aan het langste eind.
 1. Dit is het Masterplan voor site Keperenberg: “Een optimaal en efficiënt gebruik voor een verscheidenheid aan activiteiten”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Dit is het Masterplan voor site Keperen­berg: “Een optimaal en efficiënt gebruik voor een verschei­den­heid aan activitei­ten”

  Het masterplan voor de site Keperenberg is klaar en werd donderdagavond voorgesteld aan alle geïnteresseerden. Met de hulp van de Dilbekenaar via een participatietraject kon de rode draad doorheen het plan gevormd worden. Het is de bedoeling dat jong én oud kunnen samenleven op de site in een groen en duurzaam kader. Kortom: een garantie van optimaal en efficiënt gebruik van de site voor een verscheidenheid aan activiteiten. Benieuwd hoe de site er in de toekomst uit zal zien? Ook wij waren aanwezig op de voorstelling en leggen je de fases stap voor stap uit.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.