Beachpoint Lennik is intussen al aan de zevende editie toe.
Volledig scherm
Beachpoint Lennik is intussen al aan de zevende editie toe. © Amber Gys

Beachvolleybal, kubb en barbecue op de 7e editie van Beachpoint Lennik

LennikOp zaterdag 31 juli vond de 7e editie van Beachpoint plaats. Naar goede gewoonte werd deze activiteit georganiseerd op de terreinen achter sporthal Jo Baetens in Lennik. Er stonden die dag drie sportactiviteiten op het programma waaronder beachvolleybal, kubb en petanque.

 1. Oxfam Wereldwinkel maakt winnaars bekend van zomerzoektocht
  Lennik

  Oxfam Wereldwin­kel maakt winnaars bekend van zomerzoek­tocht

  Oxfam Wereldwinkel Lennik maakte afgelopen zaterdag de winnaars bekend van haar zomerzoektocht. De hoofdwinnaar -Mieke Van Dooren uit Roosdaal- kreeg een geschenkencheque van 25 euro. Voor de tweede plaats deed er zich een ex aequo voor Mieke Lamote uit Schepdaal en Luc Bosmans uit Lennik. Ook zij ontvingen een elk een geschenkencheque van 15 euro. Alle aanwezigen werden ter plaatse ook nog getrakteerd op een hapje en drankje.
 2. Opnieuw Promenadeconcerten in Halle: muziekmaatschappijen staan eindelijk op de kiosk
  Halle

  Opnieuw Promenade­con­cer­ten in Halle: muziekmaat­schap­pij­en staan eindelijk op de kiosk

  De stad Halle en de Vlaamse muziekorganisatie VLAMO organiseren opnieuw Promenadeconcerten in Halle. Vorig jaar werden de concerten afgelast door corona maar dit keer kunnen de verenigingen wel afzakken naar de Grote Markt om er een concert te geven op de kiosk op de Grote Markt. Om 10 uur bij de fanfare Sint-Jozef Kesterbeek uit Dworp de spits af. Om 11 uur is het de buurt aan de Koninklijke Fanfare De Verbroedering uit Borchtlombeek. De Koninklijke Fanfare de Vrijheidsvrienden uit Huizingen spelen om 13 uur. Om 14 uur is de Filharmonie Leefdaal aan de beurt. Om 15 uur is er even een pauze zodat iedereen kan genieten van het Beiaardconcert vanuit de Sint-Martinusbasiliek. ’t Muziek uit Herne zal optreden om 16 uur en het Vlaams Jeugdharmonie Orkest sluit de concerten af om 17 uur.