Apotheker Griet Lories uit de Frans Van der Steenstraat stond woensdagnacht oog in oog met een inbreker.
Volledig scherm
Apotheker Griet Lories uit de Frans Van der Steenstraat stond woensdagnacht oog in oog met een inbreker. © Tom Vierendeels

Apotheker Griet Lories staat oog in oog met inbreker

LennikApotheker Griet Lories uit de Frans Van der Steenstraat stond woensdagnacht oog in oog met een inbreker in haar zaak. De dader koos zonder iets te zeggen het hazenpad, maar kon wel de inhoud van de kassa meenemen. Voorlopig ontbreekt elk spoor. “Ik kon alleen maar gillen, volgens de buren tot drie maal toe”, getuigt ze.

0 reacties

  1. Dit is het Masterplan voor site Keperenberg: “Een optimaal en efficiënt gebruik voor een verscheidenheid aan activiteiten”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Dit is het Masterplan voor site Keperen­berg: “Een optimaal en efficiënt gebruik voor een verschei­den­heid aan activitei­ten”

    Het masterplan voor de site Keperenberg is klaar en werd donderdagavond voorgesteld aan alle geïnteresseerden. Met de hulp van de Dilbekenaar via een participatietraject kon de rode draad doorheen het plan gevormd worden. Het is de bedoeling dat jong én oud kunnen samenleven op de site in een groen en duurzaam kader. Kortom: een garantie van optimaal en efficiënt gebruik van de site voor een verscheidenheid aan activiteiten. Benieuwd hoe de site er in de toekomst uit zal zien? Ook wij waren aanwezig op de voorstelling en leggen je de fases stap voor stap uit.