In de namiddag gingen de vrijwilliger aan de slag in het toekomstige Natuurpark Slagvijver.
Volledig scherm
In de namiddag gingen de vrijwilliger aan de slag in het toekomstige Natuurpark Slagvijver. © Tom Vierendeels

1.500 nieuwe bomen aan Slagvijverbos en Natuurpark Slagvijver

LennikAan het Slagvijverbos en het Natuurpark Slagvijver zijn zondag een hele dag honderden nieuwe bomen in de grond gegaan. Bedoeling is om de vallei op termijn opnieuw volledig toegankelijk te maken met paden doorheen nieuwe en bestaande bossen en een speelbos.

0 reacties

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Isabel Lowyck (49) start als nieuwe directeur van het Kasteel van Gaasbeek: “Het kasteel opnieuw uitbouwen tot een eigentijdse en boeiende plek”
  Lennik

  Isabel Lowyck (49) start als nieuwe directeur van het Kasteel van Gaasbeek: “Het kasteel opnieuw uitbouwen tot een eigentijd­se en boeiende plek”

  Aan de vooravond van de heropening van het Kasteel van Gaasbeek start Isabel Lowyck (49) als nieuwe directeur. Daarvoor werkte ze voor musea als M Leuven en Museum Kunst & Geschiedenis, maar ook voor verschillende organisaties als Belgian National Orchestra en Guide-ID. Ze wil het tentoonstellingsbeleid van het kasteel verderzetten en thema’s als duurzaamheid en inclusie in de toekomst een belangrijkere rol geven.