Een van de infoborden van de zoektocht werd plechtig onthuld door de burgemeester en een delegatie van de provincie en Toerisme Leiestreek.
Volledig scherm
Een van de infoborden van de zoektocht werd plechtig onthuld door de burgemeester en een delegatie van de provincie en Toerisme Leiestreek. © Valentijn Dumoulein

Nieuwe gezinszoektocht verkent Lendelede

De provincie en Toerisme Leiestreek hebben samen met de gemeente gewerkt aan een nieuwe gezinszoektocht die enkele leuke plekjes van Lendelede in de kijker zet. De zoektocht kreeg de titel ‘Op avontuur met Blob in Lendelede’. Mascotte is steenuil Owlivia.

0 reacties

 1. Natuurpunt De Buizerd organiseert kruidenverkoop
  Ingelmunster

  Natuurpunt De Buizerd organi­seert kruidenver­koop

  Naar jaarlijkse traditie kan je dit voorjaar bij Natuurpunt De Buizerd terecht om kruiden te kopen. De opbrengst gaat naar de werkingskas van natuurreservaat Mandelhoek . Er is keuze uit een assortiment van ongeveer 350 soorten. Hierin steken vaste planten, 1-jarigen, 2-jarigen, pot- en perkplanten, terrasplanten en zelfs enkele vergeten groenten. De plantcontainers zijn 1,5 liter groot en per stuk betaal je 2,60 euro. De bestellijst is te vinden op http://debuizerd.be/kruiden. Bestellen kan tot vrijdag 30 april en betalen op voorhand is een must. Op zondag 9 mei wordt tussen 9 en 12 uur een afhaalmoment georganiseerd in basisschool Wonderbos langs de Jan Breydelstraat. Na afspraak kan het ook daags voordien.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug