Lot Decock van Lingerie Ohlala geeft het goede voorbeeld en doneert een oude beha in de Behabox in Lendelede.
Volledig scherm
Lot Decock van Lingerie Ohlala geeft het goede voorbeeld en doneert een oude beha in de Behabox in Lendelede. © VdI

Lingerie Ohlala verzamelt oude beha’s voor goede doel

Onder de noemer ‘Gooi ze niet weg, wij zorgen voor opvang’ is de Lendeleedse lingeriezaak Ohlala een actie gestart om oude beha’s in te zamelen.

 1. Dansstudio ∙ndigo doet aan yoga voor India
  Roeselare

  Dansstudio ∙ndigo doet aan yoga voor India

  Dansstudio ∙ndigo organiseert op zaterdag 2 januari een yogales ten voordele van India. Meer specifiek willen ze hun buren Nico Staessens en Els Delie die zich sinds jaar en dag inzetten voor India steunen. “Nico en Els zijn sinds 2010 al vele keren naar India geweest om zich te engageren in het opzetten van een gemeenschapshuis in een klein dorp in Orissa”, vertelt Ineke Vandevyvere, samen met Justin Yep artistiel leider van ∙ndigo. “In dit gemeenschapshuis krijgen vrouwen, jongeren en kinderen de kans om nieuwe vaardigheden te leren. Eén van de grote dromen is om er ook een speeltuin te kunnen inrichten voor de kinderen. Ook wij dragen dit project een warm hart toe. Justin is immers in India geboren. Als duwtje in de rug van Nico en Els organiseren we op 2 januari een gratis online yogales. Wie wil kan in de veilige omgeving van z’n woonkamer samen met z’n bubbel genieten van een leuke yogales en tegelijk het goede doel steunen want de deelnemers kunnen zelf een vrije bijdrage storten op rekeningnummer van de vzw. Het lijkt ons heel toepasselijk om samen yoga te doen, want de bakermat van yoga ligt in India. “ Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar info@ndigo.be.
 1. Coronacijfers dalen traag verder in Zuid-West-Vlaanderen, nog zo’n 600 positieve gevallen per week
  Zuid-West-Vlaanderen

  Coronacij­fers dalen traag verder in Zuid-West-Vlaanderen, nog zo’n 600 positieve gevallen per week

  De curve in Zuid-West-Vlaanderen blijft dalen, maar die daling vertraagt. De nieuwste weekcijfers van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 november melden 604 positieve gevallen. Dat zijn er 165 minder dan het vorig gepubliceerd weekoverzicht van vrijdag 13 tot en met donderdag 19 november. De weg is nog lang, in afwachting van vaccin(s) ook. Ondertussen wordt in Kortrijk grondig mee bekeken over hoe winkels eventueel weer op een slimme manier kunnen heropenen.
 1. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit

 2. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel