Het Car Watch-logo van Lendelede.
Volledig scherm
Het Car Watch-logo van Lendelede. © rv

Lendelede krijgt met Car Watch tijdelijke drive-incinema

Omdat veel mensen door de coronacrisis deze zomer in eigen land blijven heeft de gemeente Lendelede met Car Watch een nieuw initiatief klaar. Van 10 tot 12 juli zal je op de parking van het DOC acht iconische films op groot doek vanuit je wagen kunnen bekijken. Welke films dat zijn, kan je mee bepalen.

 1. 2-jarige zoontje van Hoogledenaar vecht tegen tumor in het verre Chicago: “Maar ik wil niet machteloos aan de zijlijn blijven staan”
  PREMIUM
  Roeselare/Hooglede

  2-jarige zoontje van Hooglede­naar vecht tegen tumor in het verre Chicago: “Maar ik wil niet machteloos aan de zijlijn blijven staan”

  Brooklyn, het tweejarige zoontje van Hoogledenaar Ash Delaere, vecht voor zijn leven. Het jongetje, dat samen met de ex-vrouw van Ash in Chicago woont, zit met een kwaadaardige tumor in zijn buik. Om geld in het laatje te brengen voor de bijzonder dure behandeling, organiseert papa Ash een pralineverkoop en een crowdfunding. “Ik wou niet machteloos aan de zijlijn blijven staan”, zegt hij.
 2. Stad Izegem lanceert eerste van drie nieuwe looproutes, die samen een magische afstand vormen
  Emelgem

  Stad Izegem lanceert eerste van drie nieuwe looproutes, die samen een magische afstand vormen

  Een bewegwijzerde marathon lopen in eigen stad? Het kan straks in Izegem, waar zaterdag een gloednieuwe looproute ingehuldigd werd in deelgemeente Emelgem. Na een eerdere lus in Izegem-centrum komen er in 2021 en 2022 ook bewegwijzerde lussen bij in Kachtem en in de Bosmolens, waarna alles samen verbonden wordt, goed voor een traject van 42,2 kilometer. En da’s een bekende afstand bij loopfanaten.