Europees kampioen tijdrijden bij de junioren Alec Segaert werd op zijn oude basisschool De Talententuin door heel wat enthousiaste kinderen ontvangen.
Volledig scherm
Europees kampioen tijdrijden bij de junioren Alec Segaert werd op zijn oude basisschool De Talententuin door heel wat enthousiaste kinderen ontvangen. © vdi

Kinderen De Talententuin vieren feest met Europees kampioen tijdrijden Alec Segaert

LendeledeDe Europese tijdrit-titel bij de junioren die Alec Segaert recent in Italië behaalde, heeft een grote indruk nagelaten in Lendelede. Zo groot dat zelfs zijn vroegere basisschool De Talententuin er op stond om de jongeman plechtig te ontvangen. 

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.