De chirojongens van Lendelede hebben met Sint-Nico hun eigen bier.
Volledig scherm
De chirojongens van Lendelede hebben met Sint-Nico hun eigen bier. © VDI

Chirojongens lanceren met Sint-Nico hun eigen bier

LendeledeDe Chirojongens Sint-Nico hebben hun eigen blond bier op de markt gebracht. ‘Sint-Nico’ is fris en heeft een zachte nasmaak. Een ideaal geschenk voor de feestdagen.

 1. Kortrijk zet agenten in burger tegen agressie in handelszaken in, respect voor winkelpersoneel ver zoek: “Jonagoldman? We maken het dagelijks mee”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Kortrijk zet agenten in burger tegen agressie in handelsza­ken in, respect voor winkelper­so­neel ver zoek: “Jonagold­man? We maken het dagelijks mee”

  Winkelbedienden worden steeds vaker de huid vol gescholden, terwijl net zij ook een hoger risico op een coronabesmetting lopen. Sommige klanten komen door de aanhoudende maatregelen zelfs agressief uit de hoek, zo blijkt uit een lange reeks getuigenissen. “We maken hier bijna elke dag Jonagoldman-toestanden mee”, zegt Sebastien Cneude, werkzaam in een doe-het-zelfzaak in Kortrijk. De stad en de politie reageren. “Er komen vanaf deze week prikacties. Waarbij agenten in burger meteen verbaliseren als shoppers zich niet gedragen”, zegt schepen van Economie Arne Vandendriessche (Team Burgemeester). Ook BBTK roert zich. De bediendevakbond wil meer respect voor winkelpersoneel en vraagt om het nemen van een winkelkar weer te verplichten.
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest