Robin Velghe, zeg maar Rhymezlikedimez, bij enkele van zijn werken.
Volledig scherm
Robin Velghe, zeg maar Rhymezlikedimez, bij enkele van zijn werken. © Wannes Nimmegeers

Bruno Mars, Wiz Khalifa, Anderson .Paak... Ze zijn dol op het tekentalent van Robin (25): “Mijn idolen zijn plots fan van mijn werk”

Bij ons kan hij nog over straat lopen zonder te worden aangeklampt, maar online wordt Robin Velghe (25) - alias Rhymezlikedimez - druk gesolliciteerd door muzikale wereldsterren als Wiz Khalifa, Bruno Mars en The Game. De naar Gent uitgeweken Lendeledenaar maakt in de Verenigde Staten indruk met zijn vooral door hiphop geïnspireerde tekeningen en animaties. “Mijn idolen zijn plots fan van mijn werk.”

0 reacties

 1. Didier knutselt “ruimtetuigjes” met klokonderdelen: “Opgedragen aan oud-leerlinge die simulatie Mars-missie leidde”
  PREMIUM
  Roeselare

  Didier knutselt “ruimte­tuig­jes” met klokonder­de­len: “Opgedragen aan oud-leerlinge die simulatie Mars-mis­sie leidde”

  Met de creatie van kunstige Marsvlieg-tuigjes slaagt Didier Dejonghe (66) er wonderwel in om zijn twee vroegere broodwinningen te combineren in één nieuwe passie. Decennia was hij actief als uurwerkmaker en piloot. Nu gebruikt hij wisselstukken van oude wandklokken – zelfs een exemplaar die ooit bij kunstschilder Alfons Blomme aan de muur ging – en z’n kennis over de luchtvaart om creatieve pareltjes te knutselen die klaar lijken om het heelal te veroveren. “Als kind was ik al gefascineerd door de sterren en planeten”, lacht Didier.
 2. Dierenarts Joshua houdt inzameling voor dieren in overstroomde gebieden: “Al verhalen gehoord over pootamputaties”
  Kortrijk

  Dierenarts Joshua houdt inzameling voor dieren in overstroom­de gebieden: “Al verhalen gehoord over pootamputa­ties”

  Het menselijk leed is erg groot in de door de overstromingen getroffen gebieden in de Ardennen. Maar ook dieren zien af. Asielen worden overrompeld door gewonde dieren, die verzorging nodig hebben. “Ik wil met mijn inzameling de medische en voedingskosten van verschillende asielen helpen dekken”, zegt de Kortrijkse dierenarts Joshua Dutré. De teller staat al op zo’n 4.500 euro.