Robin Velghe, zeg maar Rhymezlikedimez, bij enkele van zijn werken.
Volledig scherm
Robin Velghe, zeg maar Rhymezlikedimez, bij enkele van zijn werken. © Wannes Nimmegeers

Bruno Mars, Wiz Khalifa, Anderson .Paak... Ze zijn dol op het tekentalent van Robin (25): “Mijn idolen zijn plots fan van mijn werk”

Bij ons kan hij nog over straat lopen zonder te worden aangeklampt, maar online wordt Robin Velghe (25) - alias Rhymezlikedimez - druk gesolliciteerd door muzikale wereldsterren als Wiz Khalifa, Bruno Mars en The Game. De naar Gent uitgeweken Lendeledenaar maakt in de Verenigde Staten indruk met zijn vooral door hiphop geïnspireerde tekeningen en animaties. “Mijn idolen zijn plots fan van mijn werk.”

0 reacties

  1. Tijdelijke verkeersmaatregelen door batjes
    Roeselare

    Tijdelijke verkeers­maat­re­ge­len door batjes

    Van vrijdag 25 juni tot en met maandag 28 juni vinden de Roeselaarse Batjes plaats. Die commerciële hoogdagen gaan gepaard met enkele tijdelijke verkeersmaatregelen. Zo geldt er op vrijdag 25 juni een parkeerverbod in de Ooststraat. Op zaterdag 26 en zondag 27 juni geldt er van 10 tot 21 uur een parkeerverbod en is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de Ooststraat en zijstraten, de Noordstraat tot aan De Munt, de Manestraat tot aan de Vrouwestraat, de Jan Mahieustraat tot aan de Garenstraat, de Delaerestraat tot aan de Sint-Alfonsusstraat en de Grote Markt tot het Sint-Michielsplein. Na 21 uur is er op beide dagen wel doorgaans verkeer mogelijk. Daarnaast geldt er een parkeerverbod op het Polenplein van zaterdag 26 juni om 6 uur tot en met zondag 27 juni om 21 uur en is het vanaf dinsdag 22 juni om 14 uur tot en met dinsdag 29 juni om 14 uur verboden te parkeren op de Grote Markt.