LENDELEDE: de Peugeot Partner ging over de kop en belandde ondersteboven in de gracht.
Volledig scherm
LENDELEDE: de Peugeot Partner ging over de kop en belandde ondersteboven in de gracht. © LSI

Automobiliste gaat van de weg af en belandt ondersteboven in gracht langs Rijksweg in Lendelede

Lendelede/KuurneLangs de Rijksweg (N36) in Lendelede is dinsdagnamiddag een 43-jarige automobiliste uit Kuurne zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Ze belandde ondersteboven met haar bestelwagen in de gracht.

 1. Joeri overleed 10 jaar geleden en dat ‘vieren’ zijn vrienden: “Wie met hem uitging, had de dag erna een straf verhaal te vertellen”

  Joeri overleed 10 jaar geleden en dat ‘vieren’ zijn vrienden: “Wie met hem uitging, had de dag erna een straf verhaal te vertellen”

  Het is deze maand tien jaar geleden dat Joeri Decuypere (27) uit Geluveld verongelukte. Reden genoeg voor een ‘feestje’, vinden zijn zus en vrienden. “Een feestje om te tonen dat vriendschap altijd blijft bestaan en het leven gevierd moet worden”, zegt zus Evi. “Mijn broer had het zelf zo gewild, dat we herinneringen zouden ophalen tijdens een feest, in plaats van te huilen om zijn dood.”
  Roeselare
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.