Animal Rights voerde in de nacht van donderdag op vrijdag actie aan kalkoenslachthuis Volys in Lendelede.
Volledig scherm
Animal Rights voerde in de nacht van donderdag op vrijdag actie aan kalkoenslachthuis Volys in Lendelede. © VDI

Animal Rights voert actie aan het enige kalkoenslachthuis van ons land: “Op elkaar gepropt wachten ze op de dood”

LendeledeDierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft in de nacht van donderdag op vrijdag opnieuw actie gevoerd aan kalkoenslachthuis Volys in Lendelede. Met hun protest aan de fabriekspoorten willen ze naar eigen zeggen de aandacht vestigen op het leed dat de dieren in hun korte leven moeten ondergaan.

  1. MIJN STAD. Cultuurhuis De Leest-diensthoofd en bezige bij Geerwin Vandekerckhove: “Artiesten zijn altijd lovend over een bezoekje aan Izegem”
    PREMIUM
    Izegem

    MIJN STAD. Cultuur­huis De Leest-dienst­hoofd en bezige bij Geerwin Vandekerck­ho­ve: “Artiesten zijn altijd lovend over een bezoekje aan Izegem”

    Geen beziger bij dan Geerwin Vandekerckhove (54). Programmeert en coördineert het diensthoofd van cultuurhuis De Leest geen nieuwe voorstellingen en optredens, dan maakt hij graag zelf een streepje muziek (door de jaren heen met de Chop Choy Shaggies, Vanelle of Waar is Ken?) of is hij bezig met een ander creatief project. Om al die gecontroleerde chaos tegen te gaan, maakt hij graag rustgevende wandelingen in eigen streek. Hoe, wat en waar, dat ontdek je hieronder.