de fysieke gemeenteraad vond plaats in het gemeentehuis van Ledegem
Volledig scherm
de fysieke gemeenteraad vond plaats in het gemeentehuis van Ledegem © Maxime Petit

Vooruit wil voor gemeentepersoneel coronapremie van 500 euro maar het is njet: “Tijdens de pandemie is ons personeel geen enkele dag technisch werkloos geweest en verloren ze geen enkele euro”

LEDEGEMTijdens de fysieke gemeenteraad in Ledegem stelde fractieleider Caroline Seynhaeve (Vooruit) voor om het gemeentepersoneel een coronapremie van 500 euro toe te kennen. De meerderheid van CD&V/VD keurde het voorstel niet goed.

 1. Hilde Crevits maakt extra budget vrij om zij-instromers naar zorgsector te lokken: “Voorzieningen krijgen geld om nieuw personeel te begeleiden en coachen”

  Hilde Crevits maakt extra budget vrij om zij-instromers naar zorgsector te lokken: “Voorzie­nin­gen krijgen geld om nieuw personeel te begeleiden en coachen”

  Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits komt met extra geld over de brug om het personeelstekort in de zorgsector aan te pakken. Dat meldde ze tijdens een bezoek aan Dominiek Savio in het kader van Dag van de Zorg. Voorzieningen die zij-instromers begeleiden en coachen krijgen vanaf april een speciaal budget om daar op in te zetten.
  Roeselare
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.