In het Capellehof vond de afsluit van de alternatieve San Silvester Cross plaats. Stephanie Vanhooren (midden), de vriendin van de overleden Kasper Lagae, kreeg bloemen van de organisatie.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Capellehof vond de afsluit van de alternatieve San Silvester Cross plaats. Stephanie Vanhooren (midden), de vriendin van de overleden Kasper Lagae, kreeg bloemen van de organisatie. © Maxime Petit

Organisatoren San Silvester Cross herdenken toptriatleet Kasper Lagea, vriendin Stephanie krijgt bloemen: “Mijn allereerste triatlon zal een eerbetoon aan hem zijn”

ROLLEGEM-KAPELLE/SINT-ELOOIS-WINKELVanwege corona viel de jaarlijkse San Silvester Cross in Sint-Eloois-Winkel – de oudste stratenloop in onze provincie – eind december in het water. De organisatoren werkten evenwel een mooi alternatief uit. Twee weken lang kon het bewegwijzerd parcours individueel worden gelopen. Het werd meteen ook een eerbetoon aan de overleden Kasper Lagae, die een trouwe deelnemer was. Zijn vriendin Stephanie liep mee en kreeg bloemen van de organisatie overhandigd.

  1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
    Play

    Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

  2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
    Play

    Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val