Thibaut Dochy, Camille Vanmarcke en Ann-Sophie Vanderstichele, het team van vastgoedkantoor Belistate, voor het Capellehof in Rollegem-Kapelle.
Volledig scherm
PREMIUM
Thibaut Dochy, Camille Vanmarcke en Ann-Sophie Vanderstichele, het team van vastgoedkantoor Belistate, voor het Capellehof in Rollegem-Kapelle. © Henk Deleu

Op huizenjacht in... Ledegem: “Comfortabel wonen in een landelijke gemeente”

LedegemOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: de gemeente Ledegem in West-Vlaanderen. We gaan op pad met Thibaut Dochy van het jonge vastgoedkantoor Belistate uit Sint-Eloois-Winkel. 

 1. Bestuurder (30) sterft na klap tegen afsluiting woning en boom: “Hij was een levensgenieter waar je altijd op kon rekenen”
  Ardooie / Izegem

  Bestuurder (30) sterft na klap tegen afsluiting woning en boom: “Hij was een levensge­nie­ter waar je altijd op kon rekenen”

  In de Izegemsestraat in Ardooie is vrijdag rond 19.30 uur Marc Vanhauwaert (30) uit Izegem om het leven gekomen. De man verloor de controle over zijn stuur in een bocht en kwam tegen hoge snelheid tegen een afsluiting en een boom terecht. Hij overleed ter plaatse. “Je kon altijd op hem rekenen, we gaan hem enorm missen”, vertelt een van zijn zussen.
 2. Van keramiek tot schilderkunst: kijk binnen bij 7 kunstenaars in het zuiden van West-Vlaanderen tijdens Atelier in Beeld
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Van keramiek tot schilder­kunst: kijk binnen bij 7 kunste­naars in het zuiden van West-Vlaanderen tijdens Atelier in Beeld

  Meer dan 2.000 kunstenaars in meer dan 1.300 ateliers zetten de deuren open tijdens Atelier In Beeld. Op 13, 14 en 15 mei kan je beeldende kunst ontdekken op de bijzondere plek waar het ontstaat. Doorgaans zijn pottenkijkers er zelden welkom, maar tijdens Atelier in Beeld begroeten de deelnemende kunstenaars je met plezier. Wij selecteerden zeven inspirerende ateliers in het zuiden van West-Vlaanderen.