Het oliespoor situeerde zich ter hoogte van de zijgevel van Huis Maria, langs de Rollegemstraat in Ledegem.
Volledig scherm
Het oliespoor situeerde zich ter hoogte van de zijgevel van Huis Maria, langs de Rollegemstraat in Ledegem. © Hans Verbeke

Oliespoor zorgt voor gladheid aan Huis Maria, brandweer klaart de klus

LedegemEnkele blussers van de post Ledegem rukten woensdag kort voor de middag uit naar de Rollegemstraat. Daar was vlakbij Huis Maria een oliespoor gemeld.

 1. 105 nieuwe personeelsleden voor scholengroep Sint-Michiel
  Roeselare

  105 nieuwe personeels­le­den voor scholen­groep Sint-Mi­chiel

  Het schooljaar draait al op volle toeren. Toch maakte de Roeselaarse scholengroep Sint-Michiel woensdag van het Feest van Sint-Michiel gebruik om hun nieuwe personeelsleden te verwelkomen. Het gaat om niet minder dan 105 personen. Vorig jaar mocht de scholengroep nog 90 nieuwe personeelsleden verwelkomen. De nieuwelingen kregen in het auditorium van VTI Roeselare een uiteenzetting over de scholengroep en werden daarna vriendelijk onthaald op een receptie door bestuurders, directies en de mentoren van de scholen.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.