Op de voorgrond: de Renault Mégane die een kettingbotsing veroorzaakte op de E430, in een file die was ontstaan na een eerder ongeval.
Volledig scherm
Op de voorgrond: de Renault Mégane die een kettingbotsing veroorzaakte op de E430, in een file die was ontstaan na een eerder ongeval. © Hans Verbeke

Lange file na dubbel ongeval met zeven voertuigen op E403: twee gewonden

Sint-Eloois-WinkelEen trucker die tegen een signalisatievoertuig botste op de E403 in Sint-Eloois-Winkel, heeft een lange file veroorzaakt. In die file gebeurde een kettingbotsing, met nog eens vijf voertuigen. “Ik zag in mijn achteruitkijkspiegel een auto komen die snel reed en niet remde”, zegt een automobiliste. “Een seconde later was er die ongelooflijke klap.”

 1. Krokussen bekennen al kleur in Westlaan
  Roeselare

  Krokussen bekennen al kleur in Westlaan

  Vorige week kregen we nog een sneeuwtapijtje over ons heen, maar wie door de Westlaan in Roeselare passeert krijgt instant last van lentekriebels. Met nog bijna twee volledige wintermaanden voor de boeg, steken daar in de middenberm de eerste krokussen al voorzichtig hun kopjes boven de grond. Velen staan zelfs al te bloeien wat onmiddellijk doet verlangen naar beter weer en ook wat hoop geeft in barre coronatijden. Krokussen bloeien normaal vooral in februari en maart, maar de Roeselarenaars krijgen nu al voorsmaakje. Nog eventjes geduld en straks komen ook de paaslelies piepen.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo