Eerste schepen Greta Vandeputte en wijkburgemeester Stijn Vandromme onthullen het bord.
Volledig scherm
Eerste schepen Greta Vandeputte en wijkburgemeester Stijn Vandromme onthullen het bord. © VGGS

Kloosterstraat is de winnende ‘Winkel Koerse Wijk’ van 2018

VGGSDe organisatoren van Winkel Koerse, de enige paardenkoers op straat in ons land, hebben het nieuwe ‘Winkel Koerse Wijk’-bord onthuld. Bij de onthulling werden de wijkbewoners ook getrakteerd.

0 reacties

 1. “Wij dragen ons korreltje zout bij”: Zoutman steunt Roeselaarse horeca met coronaproof portieverpakkingen
  Roeselare

  “Wij dragen ons korreltje zout bij”: Zoutman steunt Roeselaar­se horeca met corona­proof portiever­pak­kin­gen

  Zoutman, het Roeselaars bedrijf gespecialiseerd in zeezout, lanceert coronaproof portieverpakkingen van zeezout, zwarte peper en fleur de sel. Hiermee spelen ze in op het advies van Horeca Vlaanderen om bij de heropstart van de horeca alle tafelaccessoires zoals zout- en pepermolens tijdelijk te vervangen door individueel verpakte porties. Omdat het bedrijf een hart heeft voor de horeca in eigen stad, kan elke Roeselaarse eetgelegenheid bovendien gratis dozen met portieverpakkingen aanvragen in aanloop naar de opening van de terrassen op 8 mei.
 2. “De vlammen die door het dak sloegen... die aanblik deed echt pijn”: verlies van kapel is zware klap voor Zusters van Liefde
  PREMIUM
  Heule

  “De vlammen die door het dak sloegen... die aanblik deed echt pijn”: verlies van kapel is zware klap voor Zusters van Liefde

  Nadat de 21 Zusters van Liefde dinsdag wat bekomen waren na de hectiek van de zware brand kwam ook het besef dat ze niet alleen persoonlijke spullen, maar ook hun geliefde kapel kwijt zijn. “De plaats waar we samen zingen en bidden, in gedachten verzinken... daar blijft niets meer van over”, zegt zuster Annie Vandenberghe. Bisschop Lode Aerts kwam de kloosterzusters persoonlijk een hart onder de riem steken.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen